Åpen klasse

NKK Drammen, 2/6-2013

Dommer var Mrs. Marion Ten Cate, Nederland

Excellent og uplassert i en kjempestor åpen klasse. Riktig nok var vi med i semifinalen, men ble takket av som siste hund før CK'ene ble delt ut...

5 years. Feminin bitch. Nice overall Balance. Lovely head. Well rounded head. Lip should be tighter. Sweet almond shaped eyes. Good neck. Good substance in body. Angulated well. Needs tightening in elbows. Moves With drive and stride.

Jakten på det uoppnåelige storcertet fortsetter.....

NCK avdeling Hedmark, 26/5-2013

Dommer var Mr. Didier Dupont, Frankrike

Excellent, nr 2 i klassen med CK og totalt 4dje beste tispe

Good outline. Good confirmation of head. Correct stop. Nice Expression. Ears set slightly wide apart. Good neck. I prefer more angulation in front + back. Tail a bit short. Move easy.

En veldig riktig kritikk.  Tjoho og nok en gang plassert som 4dje Beste Tispe. Og fortsatt ikke mer pels en dagen før

NCK, Morokulien 25/5-2013

Dommer var Mr. Michel Mocque, Frankrike

Excellent, klassevinner med CK og 4 Beste Tispe

Lovely outline. Lovely head. Sweet Expression. Good Carriage of ears. Good Reach of neck. Good bone. Tail slightly short. Well presented. Very good movement.


En stor åpen klasse og dommeren peker Cazi og meg på plass nummer 1. Og der ble vi stående veldig lenge. Så lenge at jeg faktisk trodde han kanskje bare hadde plukket ut en semifinale, som han gjorde i juniorklassen. Men da sa han jo kun step in to the ring. Nå tok han meg jo i hånda og gratulerte samtidig som han pekte, så jeg kunne jo ikke missforstå det....men det viste seg at han faktisk slet litt med å plassere de 3 andre. Og det var kun Cazi som fikk CK i denne klasse.

I beste tispeklasse måtte Cato da gå med Malou selv. Dommeren plasserte de 3 første i Beste tispeklasse, og så vippet det litt mellom Malou og Cazi, men så snurret Malou Cato litt rundt lillefingeren med noen hoppi sprett og litt tull ,dermed endte Cazi som Fjerde beste tispe. Tjoho, kjempebra, men skulle ønske det hadde vært Cato og Malou, tenk så moro det hadde vært for han som debuterte i ringen den dagen. Uansett superfornøyd med Cazi, vurderte jo å trekke henne pga manglende pels, men valgte å stille for Bente lurte på om jeg ville være med i Oppdretteklassen hennes. Tjoho, jammen bra hun spurte

NKK Bergen 7/4-2013

Dommer var Svante Frisk, Sverige

Ecxellent og 2 i konkurranse

Nok en helt grei kritikk, men jakten på storcertet må bare fortsette....pr dags dato virker det så innmari uoppnåelig!!

NCK avdeling Vestlandet 6/4-2013

Dommer var Mr. Peter Muzslai, Ungarn

Excellent, 2 i konkurranse og CK

Helt grei kritikk

NKK, Bø 24/2-2013

Dommer var Peter Fodstad, Norge

Very Good

Cazi var vel ikke helt typen for denne dommeren.....men superflink var hun

SKK Gøteborg 4/1-2013

Dommer var Per Svarstad, Sverige

Excellent og nr 4 i klassen.

Jaja, nok en dommer som jeg ikke bruker mer penger på, ingen vits i det, når han ikke liker mine hunder

Skk Gøteborg3/1-2013

Dommer Peter Bailey, England

Very Good!!

Eneste negative på kritikken var at halen var litt kort. Helt enig i det, men absolutt ikke enig at det kvalifiserte til en blå!! Og dette er en dommer jeg ikke stiller for igjen. Gadd ikke en gang og sjekke tennene på Cazi!

NKK Lillestrøm, 25/11-2012

Dommer var Agnes Ganami Kertes, Israel

Very Good.

Hihihihehehe, altfor mye stop på Cazi for denne damen her. Mener bestemt at Cazi stop er korrekt etter FCI standarden....og de aller fleste som plasserte seg for denne dommeren hadde ikke engang antydning til stop!!

NCK Alna 17/11- 2013

Dommer Thomas Rohlin, Danmark

Very Good og nr 4 i klassen

Cazi var i sommerkjole, men hadde trivelig temperament. Flinke, flinke jenta mi

NKK Vikingskipet, 13/10-2012

Excellent, 4 konk

Dommer Gunnel Holm, Finland

Tispe med bra hodetrekk. Tungt tippede ører. Rake framben. Ikke beste pelskondisjon for dagen. Høy haleføring ved rørelse.

Jaja, vi fikk nå en excellent og denne finske dommeren likte i hvertfall uttrykket hennes. Og ikke i beste pelskondisjon er vel helt riktig, den ligger i en pose i stellebua.

NCK Rogaland 16/9-2012

Excellent, 1 konk, CK, 3 Beste tispe og CERT

Dommer: Mrs. Gwen Beaden fra England


4 years sable, presented in good coat of correct texture. Balanced head with dark eye. Correct placed neet ears and feminin expression. Good reach of neck. Good shoulder angulation. Vell bend stafels. Moved with drive from behind.

Tjoho, dette er dagen etter Nkk Orre, der nesten alt var feil på Cazi. I dag derimot, så var det meste veldig bra og takk og pris for att gullet mitt igjen hadde det nydelige uttrykket sitt
Dette var Cazi's Cert nummer 6 totalt og det 4rde på Colliespesial

NKK Rogaland, Orre 15/9-2012

Very Good og 2 konk

Dommer: Soile Bister, Finland

Bra proposjoner og ganske bra overlinje.
Behøver absolutt ett bedre hode og uttrykk. Ønsker bedre ører. Kort hals. Rak i front. Bra kropp og bakdel. Hale ok. Rør seg ok fra siden, men meget løs i front.


Hihi, ja sånn kan det faktisk også skrives om Cazi. Sett  i fra ett annet perspektiv så er jeg jo glad for den blå vi fikk, 3 championer rett ut med Good, eller god gammeldags gulsløyfe!!!

Nck 19/8-12, Sørum

Excellent, 1 konk CK 2BTK og CERT

Dommer: Mr Zeljko Todorovic, Kennel Zexwood, Serbia

4 Years old. C?mp b??e, (mulig det kan tydes som complett bite). Beautiful head. Lovely expression. Nice shape. Excellent movement.

Showjenta slo til igjen. Sto,  showet og løp bra, og ikke minst superflink. Dommeren kom bort til meg etter at utstillingen var ferdig og sa at hun ble stilt i perfekt kondisjon, og det varmer og høre sånn. Han husket henne fra sist han dømte her i Norge, 3 1/2 år siden og han har dømt mange utstillinger i mellomtiden så det var veldig morsomt. Kan godt forstå at hun er som fester seg på netthinnen til enkelte.

Nck, avd Hedmark 10/6-2012 Morokulien

Excellent 4 konk.

Dommer: Margaretha Carlsson, Kennel Fancymore, Sverige.

Feminin tispe. Meget god type. Velskåret hode som er aning dyp. Mørke,  vakre øyne. Bredt plasserte ører. Aning fremskutt skulder. Bra overlinje. Bra benstamme. Beveger godt steg bak. noe kort fremme. Bra pels. Trevlig temperament.

Flinke, flinke Cazi. Nå digger jeg å stille den jenta. 10 stk i åpen klasse og kun fire med excellent så vi får ikke klage på at vi ikke fikk CK. Mye blått og noe gult i de andre klassene og, så en streng dame fra Sverige.

Nck' s hovedutstilling 9/6-2012, Morokulien

Excellent

Dommer: Mr. Hugh Jones, Kennel Seafire, England

Nice head & expression. Str???? front. Leval topline. Good rear angulation. Moved well. Well presented.

Herlig, Cazi var superdyktig i dag og....helt "konge" og ekstra stas var det og få: Well presented. 16 stk i åpen klasse, riktignok ble vi uplassert, men men.... Mange som var skeptiske og trakk seg for dommeren, derfor var det ekstra bra at Cazi var så trygg.

Nkk Drammen 2/6-2012

Excellent 3 konk ck
Dommer Geir Nordahl Pedersen, Norge

3 1/2 år Middels stor, velbygget. Meget god type. Vakkert tispehode. Velplasserte ører. Godt vinklet. Kraftige haser. Meget gode bevegelser. Prima pels. Korrekt bitt. Godt gemytt.

Rett og slett superflink i ringen i dag, og kritikken var jo bra og vi jobbet oss godt inn som nr 3 i klassen av 13 stk. Han var nøye på bevegelesene og vi kjempet en kamp om 3dje og fjerdeplassen og beholdt 3djeplassen. Uansett det beste av alt, Cazi var bare helt "konge" i ringen i dag....ingen ting og utsette på der!!
 

Nkk Hordaland, 15/4-12, Bønes racketsenter, Bergen

Excellent

Dommer var John Watson, Kypros.

Correct sice feminin. Shoulderplacement could be better. Nice head. Ears ok. Good neck. Topline ok. Nice coat. Feet could be better. Moved ok.

Litt pirking i dag, men oppførselen bedre enn i går. Storcertet lar vente på seg....men Cazi er nå den vakreste for det hun.

Nck avd Vestlandet 14/4-12, Bergen

Excellent 4 konk CK

Dommer: Thony Iley, England

A nice sable bitch with a strong caracter. A nice expression coming from well placed and used ears. Good II headplanes and correctly placed stop. Moved well.

Jaja, vi nådde jo ikke helt opp, men fikk  nå enda en CK for en spesialist. Ikke var dronninga superflink heller, hun fallt littebitt tilbake til gamle "synder".....så da får jeg være fornøyd med dette resultatet.

Vestre kennelklubben, My Dog, Svenske messen Gøteborg 8/1-2012

Excellent og 4 i konkurranseklassen.

Dommer var Ann-Chatrine Edoff fra Sverige.

Mycket bra storlek. Goda propotioner. Feminint noget lett hovud. Bra øron/ øgon. God hals. Fast rygg. Nogot kort i lenden. Avrundet kors. Harmoniska vinklar. Nogot grund brøstkorg. Ngt løs framifrån. Rør seg med bra steglengd.


Jaja, det var jo litt småtteri og pirke på i dag, og Cazi var heller ikke helt med på morroa. Syns hun klarte seg bra alikevel for en tidligere Schæferdame. Og totalt sett så ble en flott helg uansett for oss. Etter at vi ble plassert i klassen så fortalte dommeren til hver enkelt hvorfor det ble sånn. Og til meg sa hun at hun syns Cazi var litt kort, men hun RØR SEG FORBASKET GODT. Og deretter takket hun for at hun fikk bedømme henne.

Vestra Kennelklubben, My Dog, Svenske Messen Gøteborg 7/1-2012

Excellent, 1 Konkurranseklasse CK, Cert, Cacib og Beste Tispe og tilslutt BIM.

Dommer var Mr. Petru Montean fra Romania

3 years old female. Excellent type. Excellent head. Correct bite. Good body structure. Good coat and pigmentation. Correct in movement.


Er det rart jeg er i lykkerus? Cazi var superflink i ringen, veldig hyggelig og munter dommer. Og i tillegg så han hvor vakker jenta mi er. Tenk å få Cert og Cacib i Sverige på en stor og velkjent utstilling. Og ekstra morro og få på kritikk det med bevegelsene.

Det var gøy og være Norsk i Sverige denne dagen.

Norsk collie klubb, Alna 6/11-2011

Excellent, 2 Konk, CK og 4.BTK

Dommer var Sandra Wigglesworth, kennel  Sandiacre, England.

2 Years sable. Lovely Outline. Using excellent neck and shoulder to enchance her profile. Shown in good condition with fitted coat. Very nice head. Correct stop. well filled scull. Prefer more strenght in underjaw and almond shaped eyes. Uses ears well. Moves soundly in front and behind. Inclined to lift tail at times.


Wow, gjett om den kritikken var litt annerledes enn de siste vi har fått. Cazi viste seg superbra i tillegg, så da ble jo dagen nesten perfekt. Dommeren spurte om alderen hennes 2 ganger, så det var jo  litt kjedelig å få feil på den da, sa jo som sant var at hun var 3! Using excellent neck and shoulder to encanche her profil, og den setningen med: Moves soundly in front and behind, lyder som musikk i mine ører, for hvor mye negativt har vi ikke fått i det siste med både kort hals, fremskutt skulder og dårlige beveglser både foran og bak.....Jeg stoler mye mere på denne kritikken enn de andre

Norsk Lhasa Apso klubb, Letohallen 30/10-2011

Excellent og 3 Konk

Dommer: Svein Bjarne Helgesen, Norge

Excellent type. Kunne med fordel vært noe mer opp på bena. Velformet hode. Kunne hatt noe bedre plasserte ører. Kunne hatt noe mere hals og noe fremskutt skulder. Velkroppet. Normalt vinklet. Meget god pelskvalitet. Bevegelsen kunne hatt mer stabilitet fremme.

Jaja, det var vel ikke noe å rope hurra for, har stilt for den samme dommeren før og fått kjempefin kritikk, klassevinner med Ck og med blant de 6 beste tispene....så ja håpet på noe bedre denne dagen i Letohallen. Men shitthappens Cazi og jeg kosa oss vi......

NKK, Vikingskipet 9/10-2011

Excellent

Dommer: Gro Svandalsflona, Kennel Joyland Norge.

Feminin tispe med elegant hode. Bra stopp. øyne og ører. Tilstrekkelig hals. Ok vinkler. Noe knapp bak. Vises i aning godt hold i dag. Beveger seg fritt. Kunne vært noe sterkere i ryggen. Utmerket pels.

Hehe, i dag sto hun som jeg vil, totalt avslappet og balansert...kanskje derfor hun kunne ha vært sterkere i ryggen? Og hun skal ikke slankes. Hun skal ikke ned i vekt for da forsvinner muskelmassen...og den må hun ha pga av bakparten sin.

NKK Rogaland 11/9-11, Orre

Ecxellenet, 3 konk

Dommer var Mette Mathisen Tufte, Norge

Velutviklet tispe av meget god type. Velskåret hode. Fin dybde & lengde. Tilstrekkelig underkjeve. Mørke øyne. Ok ører. Aning fremskutt skulder. God kroppslengde. Meget godt vinklet bak. noe vid og løs i fronten. Godtagbar hale. Trenger noe mere selvtillit. Utmerket pels og farge.

Cazi vek unna bittelitt idag, det var så lite så lite, nesten dumt og få det på kritikken. Dommeren var så god mot henne og sa at Cazi sendte henne ett blikk som sa at hun faktisk godtok at hun fikk ta på henne. Da kan en jo lure på hvorfor hun egentlig vek unna litt??  Trodde faktisk og at hun ikke skulle "tulle" foran dommeren idag, for jeg så at halen var litt høy når vi løp, og er den det så pleier hun å stå stille !! Er faktisk glad jeg ikke vant åpen klasse, det hadde vært så kjipt å stå på den plassen da dommeren ikke ga ut CK. Tror det ble delt ut kun 3 CK til collien, og de var alle championer.... 

NCK Rogaland. 10/9-11, Sandnes

Excellent 2 konk, CK


Dommer var MRS Peggy Bailey, England

Sable/ white. Nice coat. Good condition. Nice neckline. Good outline. Nice front. Good bone. Moved well.


Cazi var igjen superflink, men ikke veldig utfyllende kritikk.... 

Gudbrandsdal Hundeklubb 4/9-11, Hundorp

Excellent, 3 konk

Dommer var Hans Almgren, Sverige

 Hode kunne vært noe lengre. Noe tungt skalleparti. Noe bredt plasserte ører. Lett overtippede ører. Noe trang underkjeve. Bra pigment. Velkropped. Bra muskulator. Kunne hatt noe mere lengre kropp til hennes høyde. Stor vakker pels. Bra struktur. Rør seg ok.


En utrolig forsiktig dommer, og da blir Cazi  faktisk litt engstelig....så i dag gikk det ikke bra. Frøken fjong trives best når dommerne er nesten litt bestemte i måten å være på i ringen, ingen forsiktige dommere faller i smak hos henne....ja hun er og blir litt pussig den frøkna!  Morsomt å høre at hun er velkroppet og bra muskulert, leste maaange kritikker som han skrev den dagen, og det var ikke mange han skrev det på.

NKK 21/8-11, Bjerke

Very Good

Dommer var Leif Ragnar Hjort, Norge ( Rainer Vuorinen, Finland meldte forfall)


Meget god type & størrelse. Godt feminint hode, kunne hatt noe mer lengde og litt m markert stopp. Bra øyne. Litt for vidtstilte ører. Tilstrekkelig lengde hal. ......... ........ Velutviklet bryst. Bra kryss. God pels og farge. Kunne ønske henne litt tryggere, noe som også ville gitt bedre beveglser.


Cazi var litt mer utrygg idag, det går virkelig opp og ned med den jenta!

Kritikken var ikke lett og tyde, og det er en setning som er helt umulig og få "oversatt". Og ikke vet jeg om hun kunne ha hat mer eller mindre markert stopp, men er nesten sikker på at dommeren dikterte mer. Og så er jeg usikker på om dommeren mente at hun hadde tilstrekkelig lengde på halsen eller halen, når det siste ordet er hal.

NCK 20/8-11, Lørenfallet

Excellent, 4 konk

Dommer var Ildikó Muzslai, Kennel Double Schotch, Ungarn

3 years very nice type. Good size & bone. Nice head. Fine underjaw. Sweet expression. Short neck. Very good bodyline. Chest correct- not deep enough. Very good angulation. Movement back to close. Front loose pastern out at elbow. Not in full coat.

Cazi var igjen kjempeflink, og da blir jo jeg fornøyd

Norsk Eurasierklubb 16/7-11 Vålerbanen

Excellent, 1 kval

Dommer var Antonio De Lorenzo, Italia

Excellent type and prop. Needs better hindquarters as well as topline. Very good shoulder and ribcage. Good quality of coat. Excellent expression. Narrow in the back.


Cazi var så flink i dag, derfor var det ekstra kjedelig at hun mistet CK`en, og dermed også Certet da ingen andre enn en ch.tispe fikk CK  


Nck avd Oslo & Akershus, Morokulien 15/5-11

Excellent  (rødt)

Dommer var Peter Bailey

Good bitch spild by poor tailcarriage. Head good with lovely eyes & ears. Coat condition lovely. Head, backskull good. Movement good- spoild by high tail carriage.

( Host og hark, denne dagen sto hun i hvertfall stille, kanskje derfor halen var høy?? Denne dommer`n brydde seg ikke så innmari mye om bikkjene trakk seg heller, så hvorfor kunne det ikke ha vært omvendt....og kanskje derfor tøyseguri sto stille idag

Nck`s hovedutstilling Morokulien 14/5-11

Very good  (blått)

Dommer var John Catliff

Lovely bitch. Good head. Nice clean shape. Exellent eyeplacement. When she lift her ears she has a lovely expresion. Good neck. Nice bodyshape. Lovely bouing? Correct eyeset. Coatpresentation very good. Moved well. Needs more ringtraining.

( Det var den siste setningen som ikke skulle ha vært med, tøysejenta trakk seg dessverre igjen....eller trakk seg er vel kanskje ikke det helt rette ordet. Hun hoppet unna dommer`n Hun sto så støtt og fint når han sjekket hode, øyer, tenner etc, men da han skulle videre bakover på kroppen hoppet hun unna. Fikk satt henne tilbake på plass, men da var jo allerede for sent.....en bitteliten trøst oppi det hele så var hun dessverre ikke alene om å trekke seg den dagen) 
 

Bergen Selskaps- Og Brukshundklubb, Bergen 26/9-10

1 Kval 1 Konk, CK, CERT og 3BTK

Dommer var Mr. Frank Kane, Storbritannia

2 years. Excelent br. type and balance. She has beautiful head, eyes and ears. Good bone and feet. Her tail is too short and carriage too high. But has a good straide. Her rear movement is too close. Needs confident.

En kjempehyggelig dommer som virkelig var til stede i ringen, og konsentrerte seg om de hundene som var til bedømming der og da!!! Stiller mer enn gjerne for han igjen

Norsk kennel Klubb, Bjerke 14/8-10

1 kval

Dommer var Carin Åkesson, Kennel Windcrest, Sverige.

Feminin tik som er aningen kvadratisk. Hode aningen stopp. Mandelformede øyne som er ganske lyse. Litt knapp hals. Velvulvade ribben. Bra rygg og kors. Gode vinkler. Rør seg med tilstrekkelig steglengde. Litt løse albuer frem. fra.? Vakker velstelt pels.

Vestnes hundeklubb, Vestnes 11/7-10

1 kval 1 konk, CK og 3BTK

Dommer var Kornelija Butrimova.

Excellent type, head in good prop. Correct eyes, a bit low set ears. Good neck. Strong back, a bit loose albowe. Good angulation of quarters. Good in movement, good coat.


(i dag så sto Cazi i hvertfall bom stille, leet ikke på øyelokk en gang)

Norsk Shetland Sheepdog klubb, Vestnes 10/7-10

1 kval og 3 konk

Dommer var Mrs. Marion Spavin, kennel


Nice type. Rather sky. nice shaped head. Good eye & ears. Straight front. Good feet. Nice topline & and tailset. Good coat. Sound mover.

(Cazi snudde litt på baken når dommern kom i mot oss, ikke inn i mot meg, men ut i mot dommern! og plutselig ble det til at hun var sky!! Ja, sånn kan det gå når man har litt uflaks, for så nøye har ALDRI Cazi blitt gått igjennom av en dommer!)


Unghundklasse

Norsk Collie klubb's hovedutstilling, Tangenodden Camping 23/5-10

1 kval og 3 konk

Dommer var Mr. Terence McGowan, Kennel Westoak.

Nice shaded sable. Good head and eye. Excellent length of neck. Excellent front. Good lenght of back. Good turn of stiffle. Movement good.

Norsk Kennel Klubb, Bergen 18/4-10

1 kval 1 konk CK

Dommer var Svein Bjarne Helgesen.


Utmerket type og balanse. Feminint velformet hode. God hals og overlinje. Velkroppet. Velvinklet. Meget god pelskvalitet.
Meget gode bevegelser.


( Ble plukket ut blant de 6 beste, men da var det takk for i dag....)

Norsk Collie klubb avdeling Vestlandet, Bergen 17/4-10

1 kval 3 konk HP

Dommer: Gro Berg-Johansen, kennel Joyland.

Kraftig tispe. Meget god type og størrelse. Velformet hode som ikke må bli dypere ...... Vakre øyne. Korrekte ører. God hals og overlinje. Godt vinklet fram og bak. Godt forbryst for alderen. Beveger seg med godt driv i fra siden, kan ennå bli noe fastere fram og bak. Kan ennå bli noe mer selvsikker.  

Norsk Collie Klubb avdeling Te-Ve, Porsgrunn 21/2-10

1 kval 2 konk CK og 3 BTK

Dommer var: Mr Ruud Santen, Nederland


Sable with lovely outline. Well moulded head. Good stop. Lovely dark eye. Well tipping ears, but set wide apart. Good reach of neck. short underarm. Suff bend stiffle. Good bone and hoocks. Moved with ease, but loose in front. Coat of good texture. Needs a little bit moore confidence

NCK, Alna 15/11-09

1 Kval 2 konk

Dommer var Mrs Joan House, kennel Lassina England

Like more refined head. Prefer sweeter expression. Good chest. Correct shoulders and  hind angulation. Like more neck. Moved well.Junior klassen

NKK 4/10-09 I Vikingskipet, Hamar

1 kval 4 konk

Dommer var Wenche Eikeseth, Norge

Feminin med bra benstamme, og bra proposjoner. Korrekte ører. Feminint hode. Fremskutt skulder, forøvrig bra kropp og bakben. Benstamme ok. Utmerket pels og farge. Binder seg i bevegelse.

Gudbrandsdal Hundeklubb, 6/9-09 Hundorp

2 kval

Dommer: Kurt Nilsson, Sverige

Feminin. Noe rundt skalleparti. Tilfredsstillende ører. Tilstrekkelig hals. Gode proposjoner. Behøver å utvikle brystet. Gode ben og poter. Ustabil i bevegelsene. Kunne vært noe mere selvsikker.

NCK avdeling Hedmark 30/8-09 i Moelv

1kval 3 konk

Dommer var Claus-Peter Fricke, kennel Rosegarden, Tyskland

Very nice 13 mnd old sable bitch. She shows in a ring a bit sky. Very nice head and expression. Dark eyes. Corr earcarriage. Very good neck and topline. Ang in front and back and at the moment a bit straight. Good Movement.

Norsk Collie klubb 16/8-09, Drammen

1 Kval 1 konk CK Cert 2BTK

Dommer var Crawford Taylor, Scottland


Sable & white. Good head, and expression. Slightly pale in color, but ok. Nice shape Outline with correct upsweep over .... Nice angulation. Nice exshibit. Good temp. Moved soundly and showed well.

NKK 15/8-09, Bjerke Travbane, Oslo

2 Kval

Dommer: Gert Christensen, Danmark

14 mnd. Bra størrelse. Bra feminint hode. Saksebitt. mørke øyne. Velansatte ører. Bra hals og overlinje. Bra kropp. Tilstrekkelig vinklet fremme, bra bak. Beveger seg bra. bra pels. Burde vært friere i temperamentet.  

5/7-09 Vestnes Hundeklubb, Vestnes

1 kval 1 konk CK CERT 1 BTK BIR og BIG 2 av 11 raser

Dommer var MR. Csaba Ztolt Lokodi

Good head. Good prop. Correct bite.
....narrow....in mov. Open elbous.
U.N. Compact body exelent hair quality.

20/6-09 Sandefjord hundeklubb, Sandefjord

1 kval  1 konk

Dommer var Anders Tunold- Hanssen, Norge

11 mnd meget god type, gir ett litt tungt helhetsinntrykk for dagen. Hodet har fin lengde. Velplasserte øyne. Moderat underkjeve. Velplasserte ører. God hals. Kropp har fin lengde, men noe tung. Moderat vinklet fram og bak. Beveger seg med tilstrekkelig steglengde. Vil ikke helt vise seg for dagen. 

24/5-09 NCK`s hovedutstilling, Morokulien

1 kval 3 konk CK

Dommer var Fern Sargeant, Kennel Coarhabeg, England


Medium sized well built sable & white. Very heavy coated. Plenty of bone. Good ang. Heavy coat tends to mask her shape. Well placed eyes and stop, and ears could be slightly tighter. Good spring of ribs. Like a little bit more lenght on the tail. Showed well. Rolled a little bit on the move and a bit close behind but otherwise moved adequated.

26/4-09 NCK avdeling vestlandet, Bergen

1 kval 1 konk CK, CERT og 1BTK,  og BIM

Dommer var Zeljko Todorovic, Kennel Zexwood, SerbiaLovely shaped bitch. Nice head. Beautifull expression. Lovely earset. Nice neck. Nice topline. Nice bones. Complete balanced. Could be better balanced in front during moving.

25/4-09 Norsk Shetland Sheepdog klubb, Bergen

Cazi`s debut i juniorklassen:

1 kval 1 konk CK og 4BTK og BIR-JUNIOR.

Dommer var Robert DeVine, Kennel Salroyd, EnglandPresentation excellent. Very sweet expression. With good muzzle. Correct stop. Nice flat scull. Correct earcarridge. Good reach of neck. Excellent front with good rear. Movement sound.   6 - 9 måneder valp

8/3-09 NCK avdeling TE-VE

BIR og BIS2-valp for Duna Jones, Kennel Erjon i England

29/12-08 Norsk Dobermanklubb

BIR-valp for Dan Ericsson.4 - 6 måneder valp

15/11-08 Norsk Collie Klubb

Nr 3 i klassen for Miranda Blake, kennel Corydon i England

26/10-08 Norsk Dalmatinerklubb

BIM-valp for Ulf Bråthen

25/10-08 norsk Miniatyrhundklubb

Cazi`s Debuterte med BIR-valp    
for John-Sigve Berg, og det med en strålende kritikk.