Hvem er vi?

Vi er: Hilde Jensen og Cato Larsen,  ett samboerpar som bor i enebolig på Ingeberg i Hamar Kommune. Sentralt, men samtidig stille og landlig. Vi har skogen rett i nærheten, som vi bruker flittig. Hundene har ca 2 mål inngjerdet tomt å boltre seg på i tillegg. Våre hunder har fri tilgang på hele huset, de er jo "barna" i huset.

Jeg, Hilde, er oppvokst med sheltie`s. Min mor importerte flere i fra Kennel Moorwood i Sverige. Vi reiste mye på utstillinger, det ble også turer til både Sverige og Finnland. Det ble også født noen kull hjemme hos oss. Etterhvert som jeg ble eldre ble jeg også mere innvolvert i hundeholdet. I 1985 kom det en ny rase inn i livet mitt. Nemlig COLLIE. Omtrent samtidig kjøpte min bror Kjetil seg sin første belgiske fårehund, Groenendael. Så nå var det stor spredning i både type og størrelse hund i samme hus, men det fungerte kjempefint!! I 1987 fikk vi også registrert ett kennelnavn på min mor, bror og meg. Navnet gjenspeiler de 3 rasene vi hadde den gang, Sheltie, Groenendael og Collie. Det eksisterer enda, selvom det har ligget på is i maaange år nå.

Selvom det er utstillingsinteressen som ligger meg nærmest, har jeg også trent både lydighet, spor og agility med mine hunder. Jeg har også konkurrert i LP, samt at jeg har vært hjelpeinstruktør på noen lydighetskurs. I tillegg har jeg gått handlerkurs hos Hugo Quevedo. Jeg trives med å reise rundt  på utstillinger, både med og uten hund. Trår gjerne også til med å børste og handle hunder for andre. Forøvrig har jeg også sittet som kasserer i Norsk Collie Klubb avdeling Hedmark i sammenhengende 9 år.

Cato ble kjent med hundeverdenen når han traff meg.  Og har etterhvert også deltatt mer og mer i det hjemlige hundeholdet. Han er helst hjemme mens mor farter på utstillinger, veldig grei fordelingen det! Han deltar aktivt i alt som har med hundene og gjøre. 
Cato`s store hobby er biler, og da helst gamle Volkswagen bobler. Bilder av bilene finnes i fotoalbumet vårt. Ikke akkurat velegnet til hundekjøring, men vi har   andre biler som duger til formålet.